Complex DOINA HOTEL | POLICLINICA BALNEARA | CENTRU DE CONFERINTE | RESTAURANT

 

 

   Complexul turistic si balnear Doina - destinatie unica pentru relaxare si confort - este situat in centrul statiunii Neptun la cca 100 m de Gara Neptun si 300 m de mare, intr-o zona ferita de agitatie.

   Conditiile de comfort oferite de Complexul Doina, bioclimatul maritim specific bogat in aerosoli, baile de soare si apa marii in timpul verii, curele de tratament, sunt cateva argumente pentru a petrece o vacanta in acasta locatie, de pe litoralul romanesc, in orice perioada a anului.

   Camere duble, single si apartamente dotate cu incalzire centrala pentru sezonul rece si aer conditionat pentru sezonul cald. Hotelul dispune de camere pentru persoane cu handicap.

 
  POLICLINICA BALNEARA

  Centru de terapie, recuperare si intretinere, cu acces direct din hotel, este locul ideal pentru revitalizarea mintii si corpului, pentru a regasi tineretea si sanatatea.
Policlinica deruleaza contracte cu Casa Nationala de Pensii.

 CENTRU INTERNATIONAL DE CONFERINTE

  Centrul de conferinte-constructie unicat pe litoral- este modern echipat si are o capacitate totala de 500 locuri dispuse in 4 Sali( Tomis, Callatis, Romania si Europa), fiind construit in 2004.

  HOTEL DOINA

  Cele 320 de camere duble, single si apartamente au fost renovate recent. Hotelul dispune la parter de 6 camere pentru persoane cu handicap.
  Hotelul Doina este un hotel de referinta pentru petrecerea unei vacante tonice la malul marii in orice anotimp!

 
© complex DOINA 2008