Policlinica DOINA HOTEL | POLICLINICA BALNEARA | CENTRU DE CONFERINTE | RESTAURANT

 

 
   Cu acces direct din hotel, Policlinica Doina si-a dobandit de-a lungul timpului renumele international pe deplin meritat datorita eficientei curelor antireumatismale si rezultatelor obtinute in tratamentul anumitor afectiuni.
Policlinica a fost echipata cu aparatura moderna, cu instalatii de baie, dusuri, mobilier, intr-o viziune arhitecturala moderna, ca urmare a renovarii intregului complex.
Totul este amenajat pentru a petrece un sejur agreabil si a te incarca cu energie si o stare de bine !
   Sub « bagheta magica » a medicilor balneologi si reumatologi, asistati de personalul medical de inalta calificare, aici se efectueaza un ansamblu complex de proceduri de tratament :    
  • hidroterapie(dus masaj, dus subacval, gimnastica in apa, bai de plante, aromoterapie, bai de sulf, bai de namol)
  • electroterapie ( ultrasunete, Diadinamic, magnetodiaflux, nemectron, bai galvanice)
  • masaj uscat
  • microsauna si infrarosii
  • aerosoli
  • gimnastica medicala
  • impachetari cu parafina

Policlinica Doina - Bai galvanice

Policlinica Doina - Bai de namol

Policlinica Doina - Cabinet cosmetica

Policlinica Doina - Cosmetica Gerovital

Policlinica Doina - Electroterapie

Policlinica Doina - Magnetodiaflux

Policlinica Doina - Dus masaj

Policlinica Doina - Hol electroterapie

Policlinica Doina - Impachetari cu namol

Policlinica Doina - Laborator analize

Policlinica Doina - Limfdrenaj

Policlinica Doina - Piscina

Policlinica Doina - Receptie

 

Policlinica Doina - Receptie

Policlinica Doina - Sala fitness

Policlinica Doina - Ultrasunete

Policlinica Doina - Ultraviolete

  

   Unul din factorii naturali de tratament care este folosit cu succes in curele balneare este namolul extras din lacul Techirghiol folosit la impachetari calde sau bai de namol. Actiunea sa terapeutica este datorata atat factorilor fizici (caldura, actiune mecanica), cat si chimici(fauna maritima si micro-elemente minerale).
   Curele de balneo-fizioterapie sunt recomandate in afectiuni ale aparatului locomotor (reumatism cronic degenerativ, artroze, spondiloze, sechele post-traumatice sau post-operatorii), afectiuni ale sistemului nervos periferic( nevralgii, paralizii), rinofaringite, afectiuni dermatologice, ginecologice etc.

   In paralel cu tratamentele balneare, turistii pot beneficia de renumita cura Gerovital, formula originala elaborata de profesorul Ana Aslan, avand ca substanta de baza procaina. Produsele Gerovital, cunoscute in lumea intreaga, au proprietati regenerative ale organismului uman, contribuie la prevenirea imbatranirii, cresterea capacitatii intelectuale si de munca, elimina depresia, anxietatea, amelioreaza circulatia sanguina.

   Experienta a demonstrat ca asocierea unei cure de balneo-terapie cu o cura de Gerovital poate fi realizata in timpul unei vacante de 2-3 saptamani, tratamentul fiind tolerat de organism, cu bune rezultate.
Tratamentele cosmetice pe baza de produse Gerovital sunt adaptate fiecarui client si asigura curatarea, hidratarea si revitalizarea tenului.

   Tratamentul pentru fata poate fi asociat cu tratament cosmetic pentru corp intr-un complex de proceduri care cuprinde: masaj, aromoterapie, limfodrenaj, vibromasaj, sauna, ultraviolete, reflexoterapie.

   Pe langa efectul benefic asupra pielii, tratamentul cosmetic contribuie la modelarea siluetei, mentinerea in forma, eliberarea de stres.


  POLICLINICA BALNEARA

  Centru de terapie, recuperare si intretinere, cu acces direct din hotel, este locul ideal pentru revitalizarea mintii si corpului, pentru a regasi tineretea si sanatatea.
Policlinica deruleaza contracte cu Casa Nationala de Pensii.

 CENTRU INTERNATIONAL DE CONFERINTE

  Centrul de conferinte-constructie unicat pe litoral- este modern echipat si are o capacitate totala de 500 locuri dispuse in 4 Sali( Tomis, Callatis, Romania si Europa), fiind construit in 2004.

  HOTEL DOINA

  Cele 320 de camere duble, single si apartamente au fost renovate recent. Hotelul dispune la parter de 6 camere pentru persoane cu handicap.
  Hotelul Doina este un hotel de referinta pentru petrecerea unei vacante tonice la malul marii in orice anotimp!

 
© complex DOINA 2008 by JMP